Mesoscience (gelaat en body)

Naaldloze Mesotherapie | Mesoscience by Skeyndor

Mesoscience is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van naaldloze mesotherapie waarbij actieve werkstoffen dieper dan ooit in de huid worden gesluisd. Dieper dan bij een manuele behandeling mogelijk is.

Deze zeer vriendelijke methode, die werkt zonder naalden is zeer succesvol bij problemen zoals: Rimpelvorming, verlies van stevigheid, dehydratatie,  pigmentvlekken, striae en cellulitis.

Mesoscience is, in tegenstelling tot de methode met naalden, veilig, pijnloos, veroorzaakt geen blauwe plekken en heeft geen hersteltijd nodig. Het resultaat is een zichtbaar en voelbaar stevigere huid. Voor het beste resultaat adviseren wij een meso-kuur van 3 tot 10 behandelingen met ondersteuning van de producten van Cell Fusion C of Dr. Murad voor thuisgebruik.

De mesoscience voor lichaam en gelaat is zeer geschikt als kuur, na een afslankdieet en als oppepper voor bijvoorbeeld een bruiloft of de feestdagen.

Voorafgaand aan een meso behandeling komt u voor een intake gesprek om te beoordelen of naaldloze mesotherapie voor u geschikt is en gaan we een behandelplan opstellen. U kunt telefonisch een afspraak maken voor een intakegesprek.

 

Mesoscience behandeling € 89,95

Mesoscience in kuurverband (om de 10 dagen) 9=8

Maak nu een afspraak!

Contact