PowerSlim

“Wanneer je bij ons 10 kilo afvalt met PowerSlim, krijg je gratis een Cryolipolyse behandeling (vetcellen bevriezen) t.w.v. €100,- cadeau.”

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden.

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding van een voedingscoach.

Nog een voorwaarde voor succes: het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Voordelen

  • Deskundig advies
  • Lekkere producten
  • Gezond voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Volwaardige, eiwitrijke voeding
  • Behoud van spiermassa
  • Bevordert de stofwisseling
  • Ontwikkeld door diëtisten
  • Nazorgtraject gewichtsbehoud

Hoe werkt PowerSlim

PowerSlim betekent niet minder eten, maar ánders eten!

Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag.

Van afvallen…

In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.

Via de overgangsfase…

In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten.

Naar een stabiel en vitaal leven…

Ook na het behalen van je streefgewicht blijf ik je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim.

 

Persoonlijke begeleiding

Ik vind het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bied ik persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject.

Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geef ik je een advies.

Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

En ook na het behalen van je streefgewicht blijf ik je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

Maak nu een vrijblijvende afspraak voor een gratis intakegesprek t.w.v. €49,-!

Contact