Genosys micro/diskneedling

Hoe werkt MicroNeedling?

Micro-needling maakt gebruik van het eigen natuurlijke genezingsproces van de huid. Zodra u een schaafwondje oploopt, begint direct het genezingsproces. Alle alarmbellen in uw lichaam gaan rinkelen en alles wordt in werking gezet om dit wondje te helen. Rode en witte bloedcellen gaan aan de slag, groeifactoren ontstaan, kortom de reparatie is op gang gekomen.

Nu u dit weet kunt u vast begrijpen wat er gebeurt als er in een behandeling ongeveer 500.000 miniscule perforaties in de huid worden gemaakt. Naast dat microneedling de productie van o.a. collageen en elastine activeert, maakt het ook de weg vrij om doelgerichte werkstoffen de huid in te laten reizen; welke in diepere huidlagen hun werk kunnen gaan doen. Hierdoor is microneedling van GENOSYS het meest innovatieve systeem momenteel verkrijgbaar.

Voor de behandeling van de ogen wordt de EyeCell kit van Genosys gebruikt. Dit is een verzorgingskuur die donkere kringen, wallen en rimpeltjes zichtbaar vermindert. Een kuur van deze oogbehandeling bestaat uit zes wekelijkse behandelingen. Door deze behandeling zes weken lang te herhalen, wordt het zelf herstellend vermogen van de huid gestimuleerd en  vervagen fijne lijntjes en donkere kringen.

Ik heb een specialistische training gevolgd en zal voor de behandeling eerst uw huid analyseren. De microneedlingbehandeling en het huidverzorgingsadvies worden afgestemd op de specifieke behoeften van uw huid. Daarnaast zal ik uw wensen en doelen voor uw huid met u bespreken. Voor het ultieme resultaat is het van belang dat u de huid na de behandeling met  thuisverzorgingsproducten blijft verzorgen.

GENOSYS ROLLING

Gelaat €125,- (alleen mogelijk in kuurverband (6=5))
Tijd: 75 minuten gelaat / 20 minuten ogen.
Incl. Soothing repair postcream t.w.v. €19,95

Meerprijs Genosys (ogen) €34,95,-,-


GENOSYS EYE

Kosten: Losse behandeling €49,95,-
Meerprijs Genosys behandeling €34,95,-
Tijd: 20 minuten

Maak nu een afspraak!

Contact