Mesoscience (gelaat en body)

Mesoscience is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van naaldloze mesotherapie waarbij actieve werkstoffen dieper dan ooit in de huid worden gesluisd.

Microdermabrasie (gelaat en body)

Bij micro-dermabrasie wordt de huid in een klein mondstukje vacuum gezogen, terwijl minuscule aluminium kristallen op de huid worden geblazen.

Cellfusion C

In de cosmetische dermatologie is Cell Fusion C de revolutie in Nederland. Met Nano technologie door middel van dual-liposomen is het gelukt om zeer hoge concentraties werkzame stoffen te verwerken in de producten.

Dr. Murad

In ons instituut wordt gewerkt met hoogwaardige huidverbeterende facials ontwikkeld door de vooraanstaande dermatoloog dokter Murad uit de USA.

Genosys micro/diskneedling

Genosys micro/diskneedling Micro-needling maakt gebruik van het eigen natuurlijke genezingsproces van de huid.

PowerSlim

Met PowerSlim kan ik nog betere resultaten neerzetten want aan een gezonde stralende huid werk je niet alleen van buiten- maar zeker van binnenuit.

Cryo21 cryotherapie (gelaat & body)

Wilt u definitief vetcellen verwijderen ? Centimeters verliezen van buik, billen, bovenbenen, kin of zelfs kuiten?

Touch Skin 21

Een nieuwe technologie die het mogelijk maakt huidproblemen op te lossen of te verminderen zonder het omliggende weefsel schade toe te brengen.

IPL Definitief ontharen

Met de technische hoogwaardige MedCos® IPL (lichtflitsmethode) wordt in de haarfollikel de licht-energie omgezet in warmte-energie waardoor de haarwortel pijnloos en veilig wordt vernietigd.

Direct contact opnemen?

Contact